Anàlisi i millora del procés comercial de l’escola

La primera impressió
és la que compta

Anàlisi i millora del procés comercial de l'escola

A Creaescola sabem que hi ha una necessitat real de millorar tot el procés per captar l'atenció de noves famílies. Amb aquest servei us ajudarem a definir la situació actual com a centre, marcar uns objectius i definir un pla estratègic per donar la benvinguda als nous pares i mares que tenen interès per la vostra escola.

Millorant el procés de captació de noves famílies

El nostre equip ha visitat més de 200 escoles en els últims 4 anys. Sabem que hi ha una necessitat real de millorar tot el procés de captació de noves famílies. Amb el servei d'anàlisi i millora del procés comercial a l'escola us ajudarem a definir la situació actual del a centre, marcar uns objectius i definir un pla estratègic de captació de noves famílies.

Servei de Mystery Parent

Amb aquesta proposta, el nostre equip visitarà l'escola com a família interessada a matricular els seus fills al centre. Farem una simulació real, amb representació de pare i mare. L'objectiu d'aquest servei és presentar-vos un informe sobre l'experiència obtinguda durant el procés de visita. Analitzarem el procés des de l'inici al final, atenció de secretaria, recepció al centre, presentació projecte educatiu, itinerari de la visita i seguiment de l'escola.

Anàlisi i millora del procés comercial de l'escola

Amb aquest servei treballarem conjuntament amb l'equip de direcció per millorar la visita personal, portes obertes, itinerari de visita a l'escola, seguiment de famílies, així com un anàlisi exhaustiu de les aules, instal·lacions, espais exteriors i una valoració sobre la campanya de preinscripció proposta pel centre.

paper-plane

Vols que t'ajudem?

Si creus que podem fer alguna cosa per la teva escola, contacta amb nosaltres!

Skip to content