Campanyes publicitàries puntuals

Necessites comunicar i no saps per on començar? Escollir el missatge adient, el públic a qui dirigir-te i els mitjans de comunicació idonis es converteix en un procés complicat si no disposes de l’experiència necessària. A Creaescola hem dissenyat un sistema innovador que us farà guanyar en immediatesa i efectivitat.

Potencieu la vostra comunicació amb les noves tecnologies

Els mètodes tradicionals de comunicació entre l’escola i pares no són suficients. Les noves tecnologies han arribat a les nostres vides per quedar-se i la vostra escola no pot quedar-se enrere.

Feu un pas endavant i potencieu la vostra comunicació emprant les noves tecnologies que tenim al nostre abast: campanyes puntuals que fem a Google, comunicació instantània, xarxes socials, blogs de notícies, newsletters informatives…

Els vostres missatges seran instantanis, guanyareu en productivitat i efectivitat i aconseguireu un gran estalvi econòmic en paper.

1

Anàlisi i consultoria

Abans de realitzar una estratègia de comunicació, és necessari realitzar una anàlisi exhaustiu de l’escola. La consultoria permet, des d’un punt de vista extern, descobrir quina direcció comunicativa s’ha de prendre per tal de trobar l’èxit de les campanyes futures.

2

Proposta de valor

Ser capaços de detectar oportunitats i potenciar les virtuts amb les campanyes publicitàries adequades us permetrà millorar, de manera constant, el nivell comunicatiu del vostre centre.

3

Realització i implementació

Desenvolupar campanyes publicitàries en Google, xarxes socials o blogs de notícies us ajudarà a crear una imatge comunicativa pròpia capaç de representar-vos a nivell online.

Projectes relacionats

Tríptic Estudis
Tríptic Estudis
Comunicació online
Comunicació online
Landing Fast Track
Landing Fast Track
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!