Gestió de la comunicació i el màrqueting

Una nova manera
de comunicar-nos

A Creaescola fem una gestió de la comunicació i el màrqueting pensant en les necessitats de la teva escola. Explica'ns què passa al teu centre, o millor, deixa que ho veiem nosaltres mateixos, i et plantejarem la millor solució per seguir creixent com a escola.

Plans de comunicació i màrqueting a mida

Solucions a mida per a necessitats úniques

Amb l’increment de la competència en el sector docent apareix un nou escenari que obliga a les escoles a prendre la iniciativa i donar-se a conèixer per atraure nous alumnes durant tot l'any. 
A Creaescola ens oferim per ser el teu nou departament integral de comunicació i màrqueting i per ajudar-te en el creixement de la teva escola.

Una bona estratègia de publicitat i màrqueting et permetrà omplir les aules i, alhora, promocionar tot allò que es fa a l’escola cada dia.

Comunicació

T’ajudem a comunicar internament i externament; perquè tan important és saber arribar a les famílies de l'escola com als futurs pares i mares que poden estar interessats en el teu centre.

Màrqueting

La creació d'una estratègia de màrqueting et permetrà comunicar-te de manera efectiva, apropar els teus missatges a través de diversos canals i crear un vincle de pertinença amb pares, mares i alumnes.

paper-plane

Vols que t'ajudem?

Si creus que podem fer alguna cosa per la teva escola, contacta amb nosaltres!