Gestió de la comunicació i el màrqueting

La societat actual i les noves tecnologies han canviat la manera de comunicar-nos. A més, ara hi ha més oferta de centres educatius que, a més, conviuen amb plataformes de formació online.

Som el vostre nou departament de comunicació i màrqueting

Amb l’increment de la competència en el sector docent, apareix un nou escenari que obliga a les escoles concertades i privades a prendre la iniciativa i fer campanyes per donar-se a conèixer i atraure nous alumnes. I en aquest objectiu, el màrqueting i la publicitat són les eines necessàries per aconseguir-ho.

A Creaescola ens oferim per ser el vostre nou departament integral de comunicació i màrqueting i a ajudar-vos en el creixement de la vostra escola.

Una bona campanya de publicitat i màrqueting us permetrà omplir les vostres aules i, alhora, promocionar tot allò que feu a l’escola cada dia.

1

Comunicació

La comunicació permet transmetre tot tipus de missatges al nostre públic. Fer-ho de manera correcta dependrà de la capacitat de conèixer, entendre i adaptar-nos a les tendències actuals que influeixen en el mateix.

2

Màrqueting

La creació de campanyes de màrqueting us permetrà comunicar de manera efectiva, apropar els vostres missatges a través de diversos canals i crear un vincle de pertinença amb pares, mares i alumnes.

3

Publicitat

Donar-se a conèixer adequadament es traduirà en noves matrícules. Amb l’increment constant de la competència, diferenciar-se de la resta d’escoles, mitjançant les eines que ens ofereix la publicitat, serà el factor diferencial pel creixement del nostre centre escolar.

Projectes relacionats

Campus Estiu
Campus Estiu
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes
Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu
Cartell Portes Obertes
Cartell Portes Obertes

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!