Gestió de la comunicació i el màrqueting

La societat actual i les noves tecnologies han canviat la manera de comunicar-nos. A més, ara hi ha més oferta de centres educatius que, a més, conviuen amb plataformes de formació online.

Som el vostre nou departament de comunicació i màrqueting

Amb l’increment de la competència en el sector docent, apareix un nou escenari que obliga a les escoles concertades i privades a prendre la iniciativa i fer campanyes per donar-se a conèixer i atraure nous alumnes. I en aquest objectiu, el màrqueting i la publicitat són les eines necessàries per aconseguir-ho.

A Creaescola ens oferim per ser el vostre nou departament integral de comunicació i màrqueting i a ajudar-vos en el creixement de la vostra escola.

Una bona campanya de publicitat i màrqueting us permetrà omplir les vostres aules i, alhora, promocionar tot allò que feu a l’escola cada dia.

1

Comunicació

La comunicació permet transmetre tot tipus de missatges al nostre públic. Fer-ho de manera correcta dependrà de la capacitat de conèixer, entendre i adaptar-nos a les tendències actuals que influeixen en el mateix.

2

Màrqueting

La creació de campanyes de màrqueting us permetrà comunicar de manera efectiva, apropar els vostres missatges a través de diversos canals i crear un vincle de pertinença amb pares, mares i alumnes.

3

Publicitat

Donar-se a conèixer adequadament es traduirà en noves matrícules. Amb l’increment constant de la competència, diferenciar-se de la resta d’escoles, mitjançant les eines que ens ofereix la publicitat, serà el factor diferencial pel creixement del nostre centre escolar.

Projectes relacionats

Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu
Díptics Portes Obertes
Díptics Portes Obertes
Vídeo testimonials
Vídeo testimonials
Campus Estiu
Campus Estiu

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!