I tant! De fet, les escoles privades i concertades sempre n’han fet: anuncis als diaris locals, alguns fulletons… La societat i les noves tecnologies, però, han evolucionat tant i tan ràpidament que aquests mètodes de publicitat tradicionals s’han quedat curts. I això sense comptar la competència entre centres educatius per aconseguir nous alumnes, que s’ha tornat més ferotge i agressiva.

Per tots aquests motius, ara és del tot necessari que una escola compti amb un pla de màrqueting i publicitat. I, a més, amb un pla ideat per professionals que puguin assessorar els responsables de cada centre docent sobre la millor fórmula per aconseguir els objectius establerts, ja sigui per incrementar el nombre d’alumnes, per millorar la imatge de l’escola o, per exemple, per donar a conèixer nous serveis.

L’ús dels canals tradicionals, que ara anomenem offline, s’ha de mantenir. És important guanyar certa visibilitat als carrers del municipi i als mitjans de comunicació tradicionals. Però ara, i cada dia més, part de la nostra vida es realitza mirant una pantalla, ja sigui la del mòbil o la de l’ordinador. Les converses amb els amics, la consulta d’informació, l’oci… gairebé tot ho fem online, és a dir, a través d’Internet. Per aquest motiu, és necessari que bona part de la publicitat i el màrqueting que es realitzi sigui present a cercadors, portals web o xarxes socials. És la diferencia entre simplement obtenir uns bons resultats o aconseguir l’èxit.

A Crea Escola treballem per idear campanyes de màrqueting i publicitat que aconsegueixin rendiments òptims i grans resultats, fent que el nom de la vostra escola sobresurti entre la resta de centres que us fan la competència. Així aconseguireu omplir les vostres aules d’alumnes i incrementar el nombre de matrícules, o fer que el vostre centre sigui una referència en el municipi on us localitzeu.