Formació i coaching educatiu

Aprendre és una tasca
que no es deixa de fer mai

Necessites comunicar i no saps per on començar? Moltes escoles tenen grans problemes de comunicació, ja que no saben com divulgar el seu projecte educatiu, els seus valors o els seus trets diferenciadors.

Formació i coaching educatiu

Potencia la teva comunicació de forma professional

T'has preguntat com es comunica el vostre centre amb les famílies de l'escola i les potencials? Saber escollir el públic al qual dirigir-se, els missatges clau i els mitjans idonis es converteix en un procés complicat si no es disposa de la formació necessària.

Per això a Creaescola t'oferim cursos específics per a directors del centre, professionals i responsables de comunicació. Gestió de xarxes socials, creació de notes de premsa, gestió del web, comunicació efectiva... Una formació a mida sobre màrqueting, gestió i comunicació.

Volem que el vostre equip directiu i de professors estigui motivat, implicat i sigui proactiu. Demana'ns informació sobre les nostres sessions de formació i jornades de coaching educatiu.

Formació adaptada

A Creaescola ens adaptem a les necessitats i objectius de cada centre educatiu per oferir una formació a mida. Potenciar la comunicació, fer un pla de màrqueting, crear una campanya per les jornades de Portes Obertes... T’ajudem en tot allò que necessitis.

Actualització constant

Avui en dia és essencial reciclar els coneixements i no deixar d’aprendre. Amb la formació i el coaching de Creaescola, estaràs al dia en comunicació i màrqueting i en podràs treure el màxim rendiment.

Vols que t'ajudem?

Si creus que podem fer alguna cosa per la teva escola, contacta amb nosaltres!