Ponència i formació per a escoles

En un món tan canviant, és necessari estar al corrent de totes les novetats. La comunicació entre escola, pares i mares ha evolucionat considerablement, fins arribar al punt de convertir-se en bidireccional, instantània i directa.

Una formació continua us permetrà satisfer les necessitats comunicatives actuals.

Una formació continua i actualitzada permetrà que la teva escola estigui preparada per satisfer les necessitats comunicatives actuals.

Oferim ponències periòdiques on mostrem la nostra experiència amb centres docents, novetats tecnològiques i pautes comunicatives que permetin desenvolupar-vos correctament en el món digital.

Ja que com bé es diu a les escoles, mai es deixa d’aprendre!

1

Per què cal tenir una bona imatge?

Una imatge online adequada és essencial per comunicar de manera correcta i efectiva. Avui dia, els pares i mares tenen molt en compte si les escoles són capaces de comunicar correctament i transmetre els valors propis des d’Internet

2

Per què comunicar bé a les xarxes?

Les xarxes socials són el dia a dia d’una escola. Comunicar de forma adequada permet que els pares i mares puguin conèixer les activitats que es fan al centre i arribin a sentir-se part de l’escola.

3

Importància de campanyes en èpoques puntuals

Quan s’apropen dates assenyalades, l’escola ha de saber anticipar-se. Crear campanyes, felicitacions o esdeveniments, en èpoques puntuals, ajuda en millorar considerablement la imatge de marca de l’escola.

Projectes relacionats

Comunicació online
Comunicació online
Landing Fast Track
Landing Fast Track
Campus Estiu
Campus Estiu
Flyer corporatiu
Flyer corporatiu

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!