Ponència i formació per a escoles

En un món tan canviant, és necessari estar al corrent de totes les novetats. La comunicació entre escola, pares i mares ha evolucionat considerablement, fins arribar al punt de convertir-se en bidireccional, instantània i directa.

Una formació continua us permetrà satisfer les necessitats comunicatives actuals.

Una formació continua i actualitzada permetrà que la teva escola estigui preparada per satisfer les necessitats comunicatives actuals.

Oferim ponències periòdiques on mostrem la nostra experiència amb centres docents, novetats tecnològiques i pautes comunicatives que permetin desenvolupar-vos correctament en el món digital.

Ja que com bé es diu a les escoles, mai es deixa d’aprendre!

1

Per què cal tenir una bona imatge?

Una imatge online adequada és essencial per comunicar de manera correcta i efectiva. Avui dia, els pares i mares tenen molt en compte si les escoles són capaces de comunicar correctament i transmetre els valors propis des d’Internet

2

Per què comunicar bé a les xarxes?

Les xarxes socials són el dia a dia d’una escola. Comunicar de forma adequada permet que els pares i mares puguin conèixer les activitats que es fan al centre i arribin a sentir-se part de l’escola.

3

Importància de campanyes en èpoques puntuals

Quan s’apropen dates assenyalades, l’escola ha de saber anticipar-se. Crear campanyes, felicitacions o esdeveniments, en èpoques puntuals, ajuda en millorar considerablement la imatge de marca de l’escola.

Projectes relacionats

Logo 50 anys
Logo 50 anys
Web corporativa
Web corporativa
Campus Estiu
Campus Estiu
Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!