Kit digital Creaescola

Actualitza la teva escola
a l'era digital

Millora la teva presencia i competitivitat

La digitalització és ja un procés fonamental per la supervivència de les empreses. En un mercat cada vegada més competitiu, les solucions que ofereixen les plataformes digitals actuals son clau per a generar nous clients, agilitzar les gestions, guanyar eficiència i millorar la presència online.

A Creaescola, com agent digitalitzador homologat, aportem solucions i serveis tecnològics perquè aquesta digitalització sigui una realitat per a la teva empresa gràcies al programa Kit Digital.

Programa
Kit Digital

Si ets una empresa, microempresa o autònom, pots sol·licitar aquesta subvenció, que forma part d’un programa d’ajudes finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation UE per la recuperació econòmica.

Solucions

A través d’aquest Kit Digital, des de Creaescola t’acompanyem en el procés de transformació digital oferint-te les següents solucions tecnològiques:

Lloc web i presència a internet

Realitzem el desenvolupament de la vostra pàgina web per a generar coherència i reforçar la identitat de la teva marca amb un disseny adequat i personalitzat.

Preu des de 2.000€

Comerç electrònic

Disseny professional d’E-Commerce a través d’una plataforma de venda on-line.

Preu des de 2.000€

Gestió de xarxes socials

Millorem i reforcem els teus missatges per a la comunicació a xarxes socials, elaborant estratègies a través d’un pla de comunicació personalitzat.

Preu des de 390 €/mes

Aconsegueix una empresa més competitiva gràcies a les solucions de transformació digital que t’oferim des de Creaescola, empresa de comunicació i màrqueting especialitzada en el sector digital.

Comença ara!

Omple el formulari o truca'ns al 93 116 63 41 i us visitarem per posar en marxa el vostre projecte.

Skip to content