Fotografia i producció de vídeo

Actualment, els pares i mares que busquen escola pels seus fills es fixen en tots els factors que un centre pot oferir.

Conèixer tots els racons d’una escola és un valor afegit

Conèixer tots els racons dels quals disposa una escola és un valor afegit, ja que permet mostrar de manera íntegra totes les instal·lacions que poden crear interès com les aules, patis, menjador…

Mitjançant sessions fotogràfiques completes i de qualitat, podreu resoldre possibles dubtes sobre com és l’escola i donareu un major grau de confiança.

I a l’hora de presentar l’escola, quina millor manera que fer participar als vostres alumnes i professors! Amb la producció i edició de vídeo, podreu transmetre el projecte educatiu de manera íntegra i honesta, a través de qui millor us coneix i valora.

1

Fotografia

A través de sessions fotogràfiques de gran qualitat, es poden mostrar les instal·lacions d’un centre escolar de manera atractiva. Molts pares i mares que busquen escola, no es conformen en conèixer com és una escola: ho volen veure amb els seus propis ulls.

2

Producció i edició de vídeo

Mitjançant vídeos corporatius des del vostre centre escolar, mostrem la millor versió del mateix a través de l’experiència de les persones que formen o han format part de la vostra escola.

3

Creativitat

Cada escola és un món. Per això, a l’hora d’enfocar com mostrar el nostre centre, és necessari crear una campanya personalitzada mitjançant els avantatges i peculiaritats que fan la vostra escola tan especial.

Projectes relacionats

Landing Fast Track
Landing Fast Track
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes
Web corporativa
Web corporativa
Cartell preinscripcions
Cartell preinscripcions

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!