Fotografia i producció de vídeo

Una imatge val més
que mil paraules

Actualment, els pares i mares que busquen escola pels seus fills es fixen en tots els factors que un centre pot oferir.

Fotografia i producció de vídeo

Conèixer tots els racons d’una escola és un valor afegit

Conèixer tots els espais dels quals disposa una escola és un factor clau, ja que permet mostrar de manera íntegra totes les instal·lacions d’interès com les aules, patis o menjadors.

Mitjançant sessions fotogràfiques completes i de qualitat, podràs resoldre possibles dubtes sobre com és l’escola i aportaràs un major grau de confiança.

I a l’hora de presentar l’escola, quina millor manera que fer participar als vostres alumnes i professors! Amb la producció i edició de vídeo, podràs transmetre el projecte educatiu de manera íntegra i honesta, a través de qui millor et coneix i valora.

Fotografia

A través de sessions fotogràfiques de gran qualitat, es poden mostrar les instal·lacions d’un centre escolar de manera atractiva. Molts pares i mares que busquen escola, no es conformen en conèixer com és una escola: ho volen veure amb els seus propis ulls.

Producció i edició de vídeo

Mitjançant vídeos corporatius del centre, mostrem la millor versió del mateix a través de l’experiència de les persones que formen o han format part de la teva escola.

Vols que t'ajudem?

Si creus que podem fer alguna cosa per la teva escola, contacta amb nosaltres!