Disseny gràfic i imatge corporativa

Avui dia és primordial que els centres educatius comptin amb una bona imatge corporativa, amb un bon logotip que identifiqui l’escola i que sigui fàcilment reconeixible.

Transmetre els vostres valors sense necessitat d’utilitzar paraules

Però la imatge corporativa de la teva escola és molt més que un logotip o uns colors. És la representació visual del vostre centre i transmet els vostres valors sense necessitat d’utilitzar paraules.

Tenir una identitat corporativa clara i directa us permetrà transmetre a la perfecció un missatge de transparència, element imprescindible per aconseguir la confiança dels que formaran part de la vostra escola.

La seva aplicació al mateix centre, als cartells, als documents, etc. ha de ser coherent, útil i amb un cert gust que la faci encara més atractiva. Per aquest motiu, dipositar la vostra confiança en mans expertes a l’hora de crear i dissenyar la vostra imatge corporativa és fonamental.

1

Imatge corporativa

Una imatge corporativa adient és un element clau que ens permet comunicar de manera correcta i efectiva. Diversos elements com el logotip, els colors corporatius i el to que utilitzem a les xarxes, crea una imatge global que representa la nostra escola.

2

Web

L’escola, el públic, els serveis… A l’hora de dissenyar la nostra pàgina web, hem de tenir en compte que diversos elements influeixen en la mateixa. Per tal d’aconseguir una web efectiva, un disseny representatiu us permetrà mostrar una web fidel i atractiva.

3

Fulletons i flyers

Tot i trobar-nos en món cada vegada més tecnològic, la comunicació tradicional, com poden ser els cartells, fulletons o flyers, continua tenint la seva importància en les campanyes offline en canals de comunicació físics.

Projectes relacionats

Díptic corporatiu
Díptic corporatiu
Díptics corporatius
Díptics corporatius
Cartell preinscripcions
Cartell preinscripcions
Web corporativa
Web corporativa

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!