La comunicació online: punt de referència de la vostra escola

A l’actualitat, oferir una comunicació online eficaç i adaptada a les vostres característiques és essencial per poder créixer com a escola. Amb una gran experiència en el sector educatiu, la nostra agència de màrqueting i comunicació per a escoles disposa d'un gran equip de professionals que us permetran satisfer totes les necessitats comunicatives del vostre públic.

Benvinguts a Creaescola

El vostre nou departament de comunicació i màrqueting

A Creaescola ens apassiona el màrqueting online. Som especialistes a potenciar la imatge dels centres educatius mitjançant estratègies de comunicació i màrqueting, adaptades a les característiques de cada projecte escolar. Amb una gran experiència en el sector educatiu, a Creaescola afrontem tots tipus de reptes per tal d’aconseguir els objectius que es proposi la teva escola.

Creatius, comunicatius i resolutius.

Millora la comunicació de l’escola

Augmenteu les matrícules

L’anàlisi de la situació general de l’escola és bàsic i essencial per poder elaborar una estratègia de màrqueting idònia pel vostre projecte.

Renova la vostra imatge

Desenvolupem projectes adaptant-nos a les vostres necessitats i us assessorem amb la nostra experiència en el sector educatiu.

Millora la comunicació

Elaborar l’estratègia de màrqueting adient, adaptada a les vostres característiques, us permetrà assolir els objectius de l’escola.

Treballem per a la teva escola, sigui on sigui i necessiti el que necessiti

A la nostra agència de comunicació i màrqueting ens preocupem de tots els elements que influeixen en la comunicació de la vostra escola: gestió de les xarxes socials, disseny gràfic i imatge corporativa, desenvolupament web, campanyes publicitàries puntuals...
No importa on sigui la teva escola.
Sabem com fer que creixi i s’adapti a un món tan digital.

Donem resposta a necessitats reals.

Últims projectes

Logo 50 anys
Logo 50 anys
Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu
Comunicació online
Comunicació online
Web corporativa
Web corporativa

Escoles que confien en Creaescola

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!