La comunicació online: punt de referència de la vostra escola

A l’actualitat, oferir una comunicació online eficaç i adaptada a les vostres característiques és essencial per poder créixer com a escola. Amb una gran experiència en el sector educatiu, la nostra agència de màrqueting i comunicació per a escoles disposa d'un gran equip de professionals que us permetran satisfer totes les necessitats comunicatives del vostre públic.

Benvinguts a Creaescola

El vostre nou departament de comunicació i màrqueting

A Creaescola ens apassiona el màrqueting online. Som especialistes a potenciar la imatge dels centres educatius mitjançant estratègies de comunicació i màrqueting, adaptades a les característiques de cada projecte escolar. Amb una gran experiència en el sector educatiu, a Creaescola afrontem tots tipus de reptes per tal d’aconseguir els objectius que es proposi la teva escola.

Creatius, comunicatius i resolutius.

Millora la comunicació de l’escola

Augmenteu les matrícules

L’anàlisi de la situació general de l’escola és bàsic i essencial per poder elaborar una estratègia de màrqueting idònia pel vostre projecte.

Renova la vostra imatge

Desenvolupem projectes adaptant-nos a les vostres necessitats i us assessorem amb la nostra experiència en el sector educatiu.

Millora la comunicació

Elaborar l’estratègia de màrqueting adient, adaptada a les vostres característiques, us permetrà assolir els objectius de l’escola.

Treballem per a la teva escola, sigui on sigui i necessiti el que necessiti

A la nostra agència de comunicació i màrqueting ens preocupem de tots els elements que influeixen en la comunicació de la vostra escola: gestió de les xarxes socials, disseny gràfic i imatge corporativa, desenvolupament web, campanyes publicitàries puntuals...
No importa on sigui la teva escola.
Sabem com fer que creixi i s’adapti a un món tan digital.

Donem resposta a necessitats reals.

Últims projectes

Web corporativa
Web corporativa
Cartell Portes Obertes
Cartell Portes Obertes
Vídeo testimonials
Vídeo testimonials
Cartell preinscripcions
Cartell preinscripcions

Escoles que confien en Creaescola

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!