Tríptic estudis
Tríptic estudis
Suport informatiu físic utilitzat per comunicar informació essencial com els nombrosos valors, etapes i serveis que Vedruna Vall Terrassa ofereix a tots els interessats en esdevenir en futurs alumnes.
Comunicació online
Comunicació online
La comunicació online permet informar a través de diversos mitjans com xarxes socials, blogs de notícies, newsletters...
Mantenir una línia unificada i representativa en tota la comunicació es converteix en primordial per crear una imatge corporativa.
Cartell Portes Obertes
Cartell Portes Obertes
Quan les jornades de portes obertes i preinscripcions s’apropen, és necessari arribar al nostre target per tots els mitjans possibles.
Els cartells, ubicats en les localitzacions adequades, permeten comunicar informació bàsica com dates, direccions i contacte.
Comunicació online
Comunicació online
En un món tan digitalitzat, ser capaços d’informar a través de tots els medis digitals permet una comunicació instantània i efectiva.
Vedruna Gràcia manté una imatge corporativa unificada i representativa a la seva pàgina web, xarxes socials, emailings...
Tríptic Estudis
Tríptic Estudis
A Vedruna Gràcia ofereixen, a través de tríptics, informació tan representativa com els valors de l’escola, les etapes escolars per edats i serveis extraescolars adherits al centre.
Els tríptics permeten recopilar tanta informació essencial d’un centre i oferir-la de manera cohesionada, mantenint l'estil comunicatiu de l’escola.
Web corporativa
Web corporativa
Un disseny responsive, capaç d’adequar-se a la usabilitat de tots els dispositius digitals com mòbils, ordinadors o tablets, millora exponencialment l’experiència d’usuari.
La imatge corporativa també adquireix importància ja que la línia gràfica ha de mantenir-se fidel a la de l’escola.
Comunicació online
Comunicació online
Les xarxes socials són el fidel reflex del dia a dia en un centre.
L’Escola Utmar ofereix una comunicació interessant, instantània i actualitzada a través dels seus perfils de Facebook, Instagram i Twitter, mantenint a pares i mares informats de les activitats que fan els seus fills a l’escola.
Comunicació online
Comunicació online
Igual que passa amb l’escola, la Llar d’Infants Utmar manté a pares i mares informats constantment de totes les activitats que els més petits realitzen en el seu dia a dia.
Aquest tipus de comunicació reforça el vincle de pertinença amb el centre i apropa a pares i mares en els ràpids avanços que fan els petitons de la casa.
Flyer corporatiu
Flyer corporatiu
Material visual ideal per comunicar esdeveniments importants relacionats amb l’activitat de l’escola. En aquest cas, Utmar Dance aporta informació valuosa sobre els cursos, horaris, punts de contacte o direccions.
Web corporativa
Web corporativa
Un disseny responsive és essencial per aquelles pàgines webs que se solen visitar des de diferents dispositius.
La web d’Utmar Dance, al tenir un perfil de visitant força jove, ha de ser capaç de mantenir un alt nivell d’usabilitat en tots els dispositius digitals com mòbils, ordinadors o tauletes.
Logo 50 anys
Logo 50 anys
Redisseny commemoratiu en el 50è aniversari de l’escola Utmar.
En aquest cas, es van tenir en compte valors representatius del centre com la comunicació integral que permet fer front als reptes del futur. Un disseny que parla sense paraules.
Web corporativa
Web corporativa
Tablet, mòbils o ordinadors. La usabilitat, en tots els dispositius digitals, aporta un valor afegit necessari per oferir una comunicació integral i diferencial capaç de mantenir una imatge corporativa unificada i fàcilment reconeixible.
Cartell preinscripcions
Cartell preinscripcions
Serveis, direccions i dates. Els cartells, com en el cas de preinscripcions d’Utmar, permeten mostrar una informació tan important, de manera atractiva i cohesionada amb la línia gràfica que ofereix l’escola en totes les seves comunicacions.
Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu
En esdeveniments puntuals que seran visitats, en gran mesura, pel nostre target situar un Roll-Up permetrà guanyar notorietat i visibilitat. Joaquima Vedruna Terrassa va donar a conèixer els seus cicles formatius orientats en l’esport en esdeveniments relacionats amb aquesta temàtica.
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes
Mostrar un centre educatiu a través dels qui millor el coneixen, permet donar realisme i credibilitat en èpoques puntuals com les portes obertes o els períodes de preinscripcions.
Flyer corporatiu
Flyer corporatiu
Material visual ideal per comunicar material corporatiu important relacionat amb l’escola. En aquest cas, l’Escola IPSI dóna a conèixer totes les seves etapes de manera senzilla a la vegada que atractiva visualment.
Flyer Estudis
Flyer Estudis
Amb aquesta proposta tan visual, International House Sabadell mostra els seus nombrosos serveis d’idiomes, dóna informació rellevant sobre les matrícules i fa una crida a l’acció destacant l’època de matrícules obertes.
Vídeo testimonials
Vídeo testimonials
Mitjançant l’experiència d’alumnes i professors, International House de Sabadell mostra de la manera més real i honesta possible, què podran trobar tots els interessats en els seus cursos d’idiomes.
Landing Fast Track
Landing Fast Track
Eina web de caràcter informatiu capaç d’agilitzar els processos d’inscripció a la vegada que aportar informació valuosa i essencial o concertar entrevistes o visites. Mitjançant formularis adherits a aquest tipus de web, podem augmentar el nombre de matrícules de forma fàcil i ràpida.
Video Portes Obertes
Video Portes Obertes
Quan arriba el moment de buscar centre per continuar els estudis, ens agradaria que gent amb experiència ens donés a conèixer la seva experiència. Amb aquest vídeo, el Grup Ramar donava respostes a nombrosos joves que buscaven ajuda a l’hora de trobar un centre.
Web corporativa
Web corporativa
Oferir un disseny responsive, capaç d’adequar-se a la usabilitat de tots els dispositius digitals com mòbils, ordinadors o tablets, millora de manera considerable l’experiència dels usuaris.
Mantenir una imatge corporativa cohesionada, en tots els nostres medis digitals, fa que la imatge global del centre guanyi en confiança i credibilitat.
Web corporativa
Web corporativa
En l’actualitat, els usuaris web busquen totes les facilitats possibles a l’hora de navegar per la xarxa des de qualsevol dispositiu digital.
Una web responsive permet que la nostra pàgina web mantingui una línia gràfica i comunicativa cohesionada, i adaptable al tan utilitzat telèfon mòbil.
Roll-up corporatiu
Roll-up corporatiu
En esdeveniments assenyalats, on participarà un nombre important del nostre públic objectiu, es converteix en essencial poder mostrar els estudis que s’hi imparteixen en el nostre centre de manera fàcil i atractiva visualment.
Díptic corporatiu
Díptic corporatiu
Suport informatiu físic utilitzat per donar a conèixer informació essencial com les instal·lacions i els serveis que ETP Xavier ofereix a tots els interessats en formar part del seu centre.
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes
Ser capaços de mostrar el vostre centre educatiu, a través dels qui millor el coneixen, permetrà aportar realisme i credibilitat a les vostres comunicacions en èpoques puntuals com les portes obertes o els períodes de preinscripcions.
Díptics corporatius
Díptics corporatius
Tot i perdre certa rellevància, els canals de comunicació tradicionals encara mantenen importància a l’hora de donar a conèixer serveis i cursos de manera física i en localitzacions rellevants com pot ser el mateix centre.
Campus Estiu
Campus Estiu
Necessiteu agilitzar processos a l’hora d’informar sobre cursos o activitats puntuals?
En aquest cas, el Campus Utmar oferia informació del mateix a través de nombrosos canals, ja fossin tradicionals o digitals.
Vídeo Portes Obertes
Vídeo Portes Obertes
Quan pares, mares i alumnes són capaços de parlar sobre un centre a través d’un vídeo, i de manera positiva i honesta, tots els interessats en el mateix es veuen reflectits i somien a formar part del positivisme que es respira.
Díptics Portes Obertes
Díptics Portes Obertes
L’escola Arrels necessitava mostrar en format físic, i de fàcil circulació, les seves instal·lacions. Amb aquest díptic, mostraven de forma detallada com queden repartides les aules en el centre.