Desenvolupament de projectes web

El vostre punt de
referència online

Desenvolupament
projectes web

La pàgina web de l'escola és el vostre punt de referència online, tant per a pares i mares que busquen centre pels seus fills, com pels pares i mares d’alumnes actuals que volen estar informats del que es fa a l’escola.

Click en la imatge per veure presentació

Dissenys atractius, efectius i responsius

La pàgina web de l'escola és el punt de referència online, tant per a pares i mares que busquen centre pels seus fills, com pels actuals, que volen estar informats del que es fa a l’escola.

La web serà el punt de referencia online de tot el teu públic, per això no només cal un disseny atractiu, amb usabilitat i amè, sinó també que sigui responsiu, és a dir, capaç d’adaptar-se a qualsevol dispositiu. Això et permetrà tenir tota la visibilitat possible i necessària per oferir una experiència òptima a tots els visitants.

Assessorament i consultoria

Abans de començar el projecte, és necessari realitzar una anàlisi exhaustiva de l’escola. La consultoria permet, des d’un punt de vista extern, descobrir quina direcció comunicativa cal prendre per tal de dissenyar una pàgina web adequada al centre.

Disseny web

L’escola, el públic, els serveis… A l’hora de dissenyar la web, cal tenir en compte els diferents elements que influeixen en ella. Per tal d’aconseguir una web efectiva, un disseny representatiu us permetrà mostrar una web fidel i atractiva.

Vols que t'ajudem?

Si creus que podem fer alguna cosa per la teva escola, contacta amb nosaltres!