Desenvolupament projectes web

La pàgina web de l'escola és el vostre punt de referència online, tant per a pares i mares que busquen centre pels seus fills, com pels pares i mares d’alumnes actuals que volen estar informats del que es fa a l’escola.

La pàgina web de l’escola és el vostre punt de referència online

Les persones estem constantment online ja sigui des de l’ordinador, el mòbil, la tablet...

Per això, tenir un disseny responsiu de la teva web, capaç d’adaptar-se a qualsevol dispositiu, us permetrà tenir la visibilitat necessària per oferir una experiència òptima a qualsevol tipus de visitant, a més de ser atractiva i pensant en la usabilitat dels usuaris.

1

Assessorament i consultoria

Abans de realitzar una pàgina web, és necessari realitzar un anàlisi exhaustiu de l’escola. La consultoria permet, des d’un punt de vista extern, descobrir quina direcció comunicativa s’ha de prendre per tal de dissenyar una pàgina web adient als serveis que oferim.

2

Disseny web

L’escola, el públic, els serveis… A l’hora de dissenyar la nostra pàgina web, hem de tenir en compte que diversos elements influeixen en la mateixa. Per tal d’aconseguir una web efectiva, un disseny representatiu us permetrà mostrar una web fidel i atractiva.

3

Desenvolupament

Avui dia, una pàgina web pot realitzar infinitats de serveis. Però únicament serà útil i representativa si és capaç de desenvolupar les funcionalitats necessàries per satisfer el que el vostre públic demandi.

Projectes relacionats

Flyer corporatiu
Flyer corporatiu
Landing Fast Track
Landing Fast Track
Flyer Estudis
Flyer Estudis
Web corporativa
Web corporativa

Explica'ns el teu projecte, volem ajudar-te!